Velika nam je čast da, nakon veoma zapaženih izložbi u Salcburgu i Beču, predstavimo dela akademskog slikara Nemanje Vučkovića na samostalnoj prodajnoj izložbi “Čarobni svet“ od 20.10.2023. do 28.10.2023. u jedinstvenom ambijentu Chichi&Arty.

Ovo je vaša prilika da se uronite u svet gde umetnost prevazilazi svakodnevicu, vodeći vas na putovanje kroz mistični i maštoviti svet Nemanje Vučkovića.

U središtu ove čarobne izložbe nalazi se i prva slika iz serije „Plava faza“, koja vas poziva da istražite granice mašte i emocija. Nemanjin jedinstveni umetnički pogled na svet je svedočanstvo njegovog talenta oslonjenog na živopisnu paletu boja i emocija.

Jedna od posebnih karakteristika ove izložbe je mogućnost da ove izvanredne komade kupite direktno od samog umetnika. To je jedinstvena prilika da ponesete deo „Čarobnog sveta“ kući i postanete pokrovitelj ovog mladog i talentovanog umetnika.

Ne propustite priliku da budete deo ove čarobne proslave umetnosti i kulture. Bez obzira da li ste kolekcionar umetnosti ili jednostavno osoba koja ceni moć kreativnosti, izložba Nemanje Vučkovića je iskustvo koje se ne sme zaobići. To je prilika da postanete vlasnik dela magije, da uspostavite kontakt sa umetnikom i istražite svet gde umetnost ne poznaje granice.

Vrata galerije Chichi&Arty su otvorena svakim danom od 12 do 22, a čarobni „Čarobni svet“ je spreman da vas prenese na mesto snova i emocija. Posetite izložbu, svedočite sjaju dela Nemanje Vučkovića i razmislite o mogućnosti da deo ovog očaravajućeg sveta unesete u svoj sopstveni život.

Translate »